Meten of weten? Aan u de keuze!

Eindelijk … Voorjaar! Tijd om weer eens uit de band te springen! Daarom hebben we een leuke aanbieding voor u, met keuzemenu! Bij de aankoop van ons zeer gerespecteerde NEN Kit 3.0 Basispakket kunt u kiezen uit twee mooie voordelen:

1. GRATIS VELDSTERKTEMETING (met uitgebreid eindrapport)

Een veldsterktemeting wordt uitgevoerd om te controleren of een zender voldoende dekking geeft voor het oproepen van pagers op alle functionele locaties. Er wordt gemeten met de meest moderne apparatuur, zodat de pagers zelfs in de uithoeken van de betreffende gebouwen aan het bereik kunnen voldoen.

2. GRATIS TWEE EXTRA LX7 PAGERS (voor een volledig gevuld laadstation)

De meest moderne Telepage (LX7) pager is robuust, waterdicht, perfect en probleemloos draagbaar en staat voor optimaal gebruiksgemak en betrouwbaarheid en zijn niet kieskeurig over hun netwerkwensen. LEES MEER over de LX7 pager.

Uiteraard zijn hierbij tegen meerprijs ook diverse uitbreidingen en opties verkrijgbaar. Bent u geïnteresseerd? U kunt direct bestellen via orders@telepage.nl of vraag een offerte op maat aan via 088 0080 950, ook voor meer informatie. Lees HIER alles over onze NEN Kit 3.0
Let op: deze aanbieding is geldig t/m vrijdag 30 april 2021 en zolang de voorraad strekt!