VIPER serie

Het doel heiligt de middelen!
Ze staan voor gebruiksgemak en betrouwbaarheid en ze zijn zeker niet kieskeurig wat betreft hun netwerkwensen en bovendien functioneren ze naar úw behoefte! En dat is ook de basisgedachte bij onze ‘actie-reactie’ VIPER-serie; de LX8 VIPER, de VIPER TETRA en de VIPER WLAN. Ze bieden allemaal een betrouwbare manier om zeer snel berichten en alarmsignalen bij mobiele gebruikers te krijgen (zowel zenden en ontvangen via GPS, WLAN, Bluetooth (LF & High-end), NFC en LF-locatiebakens). En uiteraard zijn ze naadloos in te passen in uw eigen (TAS) omgeving.

Viper LX8

Viper LX8
Een professionele POCSAG+ pager, met een groot VHF/UHF-bereik en een geïntegreerde, vrij programmeerbare MP3-speler voor individuele berichten. Tevens beschikt deze pager over een grote grafische display tot wel 240 tekens per pagina.

Viper TETRA
Geschikt voor grotere organisaties, met een groot bereik (elk Tetra netwerk), hoge geluidskwaliteit en aanpasbare signalen voor diverse scenario’s en talen, met tevens de mogelijkheid voor ontvangstbevestiging en feedback.

Viper WLAN
Een bijzonder betrouwbare en snelle manier om IP-berichten en alarmsignalen door te sturen naar mobiele gebruikers, groepen en diensten via WLAN/WIFI netwerken. De VIPER serie beschikt over een compleet pakket aan accessoires, zoals vervangende oplaadbare batterijen, draagbare en desktop laders en lederen klip-riemtassen.