Pager Services ontwerpt en verkoopt persoonlijke beveiligingssystemen binnen een brede markt. Wanneer personeel in aanraking komt met agressie biedt Pager Services oplossingen om te voorkomen dat incidenten escaleren in gevaarlijke situaties.

Funktel

Met meer dan 40 jaar ervaring is Funktel een specialist op gebied van persoonsbeveiligingssystemen. Systemen van Duitse degelijkheid en betrouwbaarheid op basis van ATEX, PAGING, DECT en Tetra.

Met ruim 40 jaar ervaring in control center technologie en radio-alarmering in zowel een analoge- als digitale omgeving is de Oelmann Elektronik GmbH een bedrijf dat gespecialiseerd is in ontwerp, fabricage en onderhoud van professionele communicatie-apparatuur en -systemen.

Nova Link

De NovaAlert oplossing is een alarmerings-, evacuatie- en messaging-systeem gebaseerd op een client-server architectuur. Diverse interfaces bieden de mogelijkheid om al uw technische apparatuur te koppelen om u in staat te stellen om binnen enkele seconden vele mensen tegelijk te informeren.

Indigo care

Leverancier van iCall, het Full IP Verpleegoproepsysteem, een platform voor alle communicatie in de gezondheidszorg; ziekenhuizen, verpleeghuizen, begeleid wonen enz.

Tiptel

Tiptel is internationaal distributeur van technisch hoogwaardige en innovatieve oplossingen voor telecommunicatie.

TeleAlarm levert apparatuur en systemen die de onafhankelijkheid van oudere mensen en mensen met een handicap ondersteunen, zoals Safe Living en Veilig Wonen thuis en buitenshuis.

Avaya is een zeer compleet telefonieplatform met vele extra’s. De ontwikkelingen zijn volledig gebaseerd op IP-technologie en zij gaan hierbij uit van de visie dat telefonie de levensader is van uw bedrijf.

NEC

NEC – Business Mobility IP DECT levert on-site draadloze telefonie in een unieke oplossing, die de voordelen van IP-technologie met superieure kwaliteit en -faciliteiten combineert. IP DECT is een zelfstandig systeem dat op een breed scala telefoniesystemen aansluit en berichtenweergave toevoegt.