Telepage

Onafhankelijk, Innovatief en vooral … UNIEK!
We zijn niet gebonden aan merken en systemen en we gaan alleen voor maatwerk, van begin tot eind! Dat maakt Telepage tot een uniek kenniscentrum met enorme praktijkervaring voor zijn klanten in de Zorg, Justitie, Industrie en de Overheid. Als het gaat om ‘kritische’ communicatie, waarbij veiligheid en levens in het geding zijn en acute bedrijfsgerichte ondersteuning gevraagd wordt, is Telepage uw betrouwbare partner.

Telepage 2.0
Opgericht in 2004 als leverancier van producten, is Telepage geëvolueerd in een gerenommeerd, allround partner in ‘kritische communicatie’ zoals alarm-, communicatie- en camerasystemen, domotica, persoonsbeveiliging en rapportage. De oorzaak? De zucht naar kennis en nieuwe ontwikkelingen, een enorme daadkracht, een flexibel karakter, prioriteit voor persoonlijk contact en een uitgebalanceerd team (18 om precies te zijn) met collega’s die elkaar graag mogen uitdagen!

Adviseur met innovatiedrang
Iedere situatie is anders, ook als de (basis)vraag hetzelfde is! Dus alles wat we doen is maatwerk, van begin tot eind! Ons concept staat voor totale ontzorging en gaat van advies, levering van producten en implementatie tot volledig projectmanagement en training.

En dat traject begint met een lokale inventarisatie, uw situatie en doelstellingen zijn immers de uitgangspunten. Hardware, software en beheer worden hierop afgestemd. Risico’s worden uitgesloten, het gaat ten slotte om mensenlevens. Zo komen we samen tot een goed onderbouwde oplossing … uniek voor uw situatie!